Ervaringdeskundigen

October 12th, 2011

Onderstaand ervaringsdeskundigen die langer of korter geleden zelf slachtoffer zijn geworden van een loverboy, oftewel mensenhandelaar en meestal zelf voorlichting geven.

Merel van Groningen, schrijfster van o.a. Misleid en In mijn onschuld, Und plötzlich gehörst du ihm. Is nadat zij op jonge leeftijd slachtoffer werd van een loverboy, vervolgens door haar hulpverlener in de jeugdzorg verleid tot het aangaan van een relatie. Hij heeft daarbij in de positie als haar hulpverlener, ernstig misbruik gemaakt van haar kwetsbare positie.

Merel geeft voorlichting over Grensoverschrijdend Seksueel Gedrag (G.O.S.G.) waarbij ze gebuik maakt van het zogenaamde “vlaggensysteem van Sensoa en Movisie”.

Sweet Mizzy, schrijft nuchter en helder op haar weblog Levennaeenloverboy.nl over haar aangrijpende ervaringen als slachtoffer van een loverboy. Ze schrijft over de geboorte van haar dochtertje, haar leven nu en het hoger beroep in de zaak tegen haar loverboy waar ze (eind 2011) nog steeds op wacht.

Open Ogen. Linda Futa – van Goch, was jaren geleden slachtoffer van een loverboy. Geeft nu indrukwekkende voorlichtig, trainingen en workshops over het fenomeen loverboys ‘om ogen te openen. Zij wordt hierin bijgestaan door onder andere Vlinder Morgan, eveneens ervaringsdeskundige als het om loverboys gaat.

 

Comments are closed.